48 timer i København

STYLING EDIT: Hva skal en ha på seg når man skal på moteuken i København? Bli med i kofferten til vår co-founder, motestylist Caroline Skjelbred. 

Bluser og skinnjakker

WHAT to wear når man skal tråkke rundt i en by en hel dag? Hvor du både skal føle deg kul nok til å møte hele motebransjen, men hvor du samtidig også skal føle deg komfortabel og fremme din egen personlige stil? 

Den franske reglen, bluse, jeans og skinnjakke, funker alltid. Og er det et plagg vi i The Edited har troen på den kommende sesongen så er det faktisk blusen. Til venstre ser dere en look med en vintage Celine bluse, i en sterk rød-orange farge. Den har jeg stylet med en 80-talls vintage skinnjakke og jeans. Denne trioen tar deg fra motevisning til cocktails med kollegaer på et blunk, samt at det er plagg som er komfortable, som du kan føle deg bra i hele dagen. Jeg elsker vintageklær fordi de gir et personlig utrykk i antrekket, og de gir meg også en følelse av trygghet og nostalgi. Og akkurat det er også så fint å ha med seg på tur.

Datenight a la fashion week

Er det noe man alltid pakker med seg når man skal på fashion week så er det superkule og tidløse blazere. Begge deler ja takk. På bildet til høyre har jeg på meg en svart og hvit-rutete 90-tallsblazer fra Escada, stylet over en grå kjole med røde strømpebukser til. Det å leke seg med en trend, som her med de røde strømpebuksene, gjør så mye med et antrekk, og gir den lille fashion-week-styling tvisten man gjerne ønsker seg. Det å forvandle vintageklær til en trendlook er det vi i The Edited lever for. Hvorfor ikke prøve deg på en leken og allikevel bærekraftig look denne helgen? Se våre favoritter her: 

Alt i alt, å gå med vintageklær handler om mer enn bare mote og trender. Det handler også om å omfavne historie, nostalgi, individualitet og bærekraftighet, på en måte som både er trendy, og som gir mening.

The Edited

Kan man ha en trendy men allikevel bærekraftig garderobe? Ja det kan man!!! Ved å omfavne vintage og second hand, og restyle sin egen garderobe, kan man faktisk som Ole Brumm, si ja takk til begge deler. Trendy, leken og allikevel  bærekraftig, vi viser deg! 

En av våre favoritt Resturanter i København er Delphine -her får du gresk og middelhavsmat. Og er virkelig et must under moteuka.

Smoking hot

Er det et plagg som virkelig er en stayer i enhver redaktørs garderobe så er det en smoking jakke. Vi elsker en som er oversized, av god kvalitet og vintage så klart. Smokingjakken redder deg ut av enhver kleskrise når den skulle oppstå, og kan slenges over alt fra et miniskjørt og en topp, som du ser her på bildet til høyre, til over en kjoler eller stylet til jeans og topper, for å løfte hele antrekket. Smokingjakken har det lille ekstra, og vi bruker den også til lange blomstrete kjoler når bryllupssesongen kommer. Et plagg som holder seg i garderoben for resten av livet, en skikkelig favoritt. 

Når man pakker for fashion-week eller andre jobbturer er det fint å tenke på at plagget kan ha flere liv. Altså du kan style den korte kule 90-talls jakken med en grov strikk på dagen, for så å ha den over en kjole på kvelden. En bærekraftig garderobe består av plagg som brukes på flere måter og som kan enkelt kan re-styles.  

En pop av farge

En herlig måte å oppdatere looken sin på, slik at den føles både moderne, trendy og fashion-week verdig er å legge til en pop av farge. Denne våren og sommeren er det mye rødt i trendbildet, og det samme vil vi se til høsten.  Hvorfor ikke gå våren i møte med litt deilige farger, det skal i hvert fall vi, så fresht!   

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.