Vinterens store helt: Saueskinnsjakken

Lyst til å skaffe deg en klassiker i vintergarderoben, som man kan ta frem år etter år, sesong etter sesong? Da er det nettopp saueskinnsjakken vi anbefaler til akkurat dette. Dette er plagget som har fått en skikkelig revival igjen denne vinteren. Se vår guide til hvordan du styler IT-plagget her. 

The Edit: Shearlingjakken

Dette er yttertøyet som holder deg uber kul i kulda. Saueskinnsjakken er tilbake i motebildet som aldri før, og vi har spottet denne trenden på alt fra catwalken, til de store motehusene og street-style stjerner. Denne deilige jakken har allerede hatt mange liv da den har hatt flere revivals i motebildet opp gjennom. Og nettopp derfor kjøper vi saueskinnsjakka vintage. En ekte original av god kvalitet som holder seg i perfekt stand gjennom ti år i det skiftende motebildet. Det er slike plagg  vi har fokus på å løfte frem. 

Vi elsker saueskinnsjakken da den er både cozy, men også oh so chic. Saueskinnsjakken kan være både oversized eller passformet. Style den med alt fra jeans og en lekker bluse til grov strikk og dressbukser. Den er også superfin stylet over en liten minikjole for en kontrast til et lekent partyantrekk. Vi har stylet Sandra her med en enkel hvit bomulls t-skjorte og vintage jeans fra Levis. En tidløs look som passer både til storbylivet i Paris, så vel som en tur i Oslos gater. Vi elsker multipurpose plagg!!  

Cozy og chic

Lurer du på hvordan du anskaffer en garderobe som er vellfungerende, trendy og bærekraftig på samme tid? Se etter plagg som kan holde seg godt og lenge i garderoben, som ullgensere av god kvalitet eller kashmirgensere. Et par dressbukser som kan ta deg fra møte til fest, gode jeans med perfekt passform, hei vintage Levis, er klassikere som du alltid kan vende tilbake til. Saueskinnsjakken er akkurat et slikt plagg. En tidløs klassiker som man alltid får bruk for igjen. Shop våre vintage favoritter her: 

Vi går for en vintage saueskinnsjakke denne sesongen, plagget som holder seg aktuell i vintergarderoben sesong etter sesong

The Edited

Lag på lag styling er alltid en spennende look, og på veldig kalde dager er dette en trio vi alltid vender tilbake til. Genser, overized blazer, toppet med en saueskinnjakke over. Trendy, kul og HAWT! 

Vår i vente

For en fresh vårlook og en videre spinn på saueskinntrenden, ja som vi vet men alltid glemmer, våren er ganske kald i Norge. Så er det ekstra fint å style saueskinnsjakken med delikate bluser under som denne vintage blondeblusen. Man kan holde en fot i vårmoten samtidig som man holder varmen gjennom den norske våren.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.