The Edit -LBD

The Little Black Dress er tilbake i motebildet, og vi i The Edited hyller ikoniske kvinner som opp gjennom tidene har holdt denne kjolen tett mot sitt bryst. La deg inspirere av disse vintage-looksene og se vårt helt unike utvalg av the LBD. 

Minimalitisten

Ønsker du å være tidløs og sofistikert? Dette er The Edit for deg! 

Det glade 90-tallet er tilbake i motebildet, og med det er også den minimalistiske versjonen av LBD-trenden. Ikoner som Gwyneth Paltrow og Carolyn Bessette-Kennedy har banet vei for denne tidløse looken. Se etter kjoler med enkle snitt, meshdetaljer og rette linjer.

Se våre vintage favoritter her:

Style din LBD med en kåpe for en chic spinn, en svart oversized smokingjakke for en moderne look, eller en oversized skinnjakke for en røffere vibe. 

Bondagekjolen

Føler du deg litt mer vågal denne julebordsesongen? La deg inspirere av den ikoniske 90-talls bondagekjolen. Kombiner den med en vintage smokingjakke eller en blazer over, og kjør en litt mer dristig spinn på LBD-trenden.

Prinsesse Diana

Prinsesse Di skapte motehistorien for the LBD, den ble til og med døpt hevnkjolen, da hun dukket opp på en gallamiddag i 1994 på The Serpentine Gallery i London. Dette var bare noen få timer etter at Prince Charles hadde bekreftet at han hadde vært utro med Camilla under et intervju på TV, og alle ventet i spenning på Dianas reaksjon. Se våre forslag til hvordan exen kan miste fatningen her. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.