Tartar og tyll på Theatercafeen

En ekte Oslo institusjon, Theatercafeen. Et sted for å se og bli sett. Ikke bare har de digg tartar og altfor dyr løyrom, de har også en av Oslos bedre spots for å sniktitte på hva som er HOT or NOT.

En levende legende

Det er nesten umulig å gå forbi de store, innbyende vinduene på Theatercafeen, som har holdt til i Oslo siden 1900, uten å titte inn, og ønske at man selv satt rundt et av de hvit-dukede bordene. Gjerne med et glass champagne. Omringet av kjendiser, finansfiff og wannabes i en herlig smeltedigel av mat, gossip, drinks, deal-making og marriage-breaking, finner man ikke et mer ikonisk sted i denne byen enn akkurat TC.   

Hva har man på seg i møtet med en legende?

Ja hva tar man på seg når man skal ut å bli observert, med andres argus øyne, på dette ærverdige stedet? For å være helt ærlig, så er ikke kleskoden på TC som på The Ritz i London. Du blir ikke bedt om å dra hjem å skifte hvis du dukker opp med jeans her. På TC kommer du inn med det meste, selv jeans med hull i. MEN det skal sies, nå er den berømte julebordsesongen i gang, og alles øyne er på deg når du spankulerer nedover midtgangen. Så dra gjerne litt på nå i desember. 

Vi er den nye vinen

Ari Behn, Theatercafeen

Denne partysesongen anbefaler vi å gå for tyll, blonder, rødt, fløyel, og lange/korte slip-kjoler med tynne spaghettistropper. Alle kommer til å se opp fra sine pinnekjøtt- og lutefisktallerkner når du kommer struttende inn slikt antrukket i TCs vibrante lokaler. So ladies and gentlemen, this is the season to SHINE. 

Santa Baby

For ekstra IT-faktor kjør på med en rød kjole. Har du ingen av de i skapet, fortvil ikke, sjekk ut vår shopping guide her. Blir den røde kjolen for dristig, legg til en rød leppe, noen røde heels eller en rød blazer, og du er right-on-trend denne julebordsesongen. Man skal både sees OG høres når man ringer julen inn på TC. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.