Style Edit: Sommerhvitt

Hva er vel freshere på sommeren en ett helhvitt antrekk? The Edited viser deg hvordan du kan la deg inspirere av denne fine sommertrenden

Ton-i-ton og super fresht!

Sommer, sol og glade dager, og hva er vel bedre enn å omfavne denne super freshe og klassiske trenden – sommerhvitt. Dette er en look  som både er veldig aktuell i trendbildet akkurat nå, samtidig som det er en tidløs sommerlook. Og det er akkurat slike trender vi i The Edited heier ekstra på.

Slik får du stilen, sommerhvitt, The Edited style:     

En sommervinner

Det er ikke så mange plagg som oser sommer bedre enn et hvitt skjørt i kombinasjon med en hvit topp. Eller bare en deilig helhvit blondekjole. Ikke bare viser det at man faktisk kan kle seg som sommernatten, man kan også gå i helhvitt og være kul, hvis man klarer å ikke søle, det er ikke alle forunt. 

Style antrekket med en lekker liten kurv-veske og flate sandaler for en tidløs men oh-so-chic sommerlook. Shop våre vintage favoritter her: 

The Edited er en vintage og second hand platform som vil tipse deg om det sesongens trenden, men lede deg til grønne fine kjøp. Det å leke seg med sesongens trender skal ikke gå på kompromiss med dine grønne valg. Se våre utvalgte favoritter her: 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.