Style Edit: Blomsterkjolen

Er det et print vi roper ekstra hurra for akkurat nå så er det blomsterprintet. Nå er det blomster som er ekstra hot i trendbildet, så  vi har kommet opp med tre gode grunner til å børste støvet av blomsterprakten som kanskje har ligget bakerst i skapet en stund. Og har du ikke litt blomster liggende på lur er dette tegnet ditt til å finne deg en helt ny, pre-loved blomsterkjole og løpe ut i sommernatten. 

Retro-blomster

Blomsterkjolen er tilbake i trendbildet som aldri før, og vi går ikke lei av denne klassikeren. Men hvilken skal man gå for og hvordan styler man den? Her er våre beste tips:

Blomsterkjoler med høye liv og en dose 50-talls assosiasjoner gir oss bare mega Carrie vibes. Finnes det egentlig noe finere? Disse blomsterkjolene kan man bruke til alt fra fest og store begivenheter til hverdags stylet med en chic jakke over og høye hæler a la Carrie B. Shop looken her: 

Mørk romantikk

Gå for noe uventet på neste fest ved å gå for en look som oser av mørk romantikk. En svart blondekjole med blomstermønster er også perfekt å ta med til årets sommerferie. Style den med flate sandaler og glødene hud for en mørk og romantisk look. 

Lite slår det evige liv til en blomsterkjole, og varigheten den har i garderoben. De kan styles på uttalige måter, og brukes sesong etter sesong. Gå for en vintagedrøm av en blomsterkjole og gi den uttalige liv denne sommeren…

Flower power

Hva med å gå for en blomsterkjole med sterke 80-talls assosiasjoner denne sommeren? En av høstens store trender tyvstarter vi på allerede nå med denne blå vintagedrømmen av en blomsterkjole, og vi styler den helst med limegrønne sandaler fra Amina Muaddi. Shop looken her:

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.