Style Edit: Bag Lady

Å investere i en pre-loved designerveske er ikke bare en måte å tilføre et snev av luksus til din egen stil. Det er også et bærekraftig valg, som i tillegg gir deg en unik og tidløs veske. En god investering er det også.

Hei fornuftige bag lady, verden heier på deg!

Old Celine

Er det en veske  som forblir en klassiker i motebildet er det modellen Luggage fra Celine. 

Designet av den tidligere kreative direktøren for Celine, geniet som er Phoebe Philo, går denne vesken under kodenavnet Old Celine, da det er hennes verk. Hun lanserte denne ikoniske vesken som en del av Celines kolleksjon for våren/sommeren 2010.

Vi elsker den fordi den rommer alt, i tillegg til at den gir en deilig dose  eleganse og raffinement til ethvert antrekk. Celine Luggage vesken er mer enn bare et tilbehør, den symboliserer elegant stil, luksus og personlig uttrykk. En investering som vil glede deg i årevis fremover.

Miss Parisienne

Christian Dior, et navn synonymt tidløs skjønnhet. Siden sin grunnleggelse i 1946 har dette franske motehuset fortryllet verden med sin innovative silhuetter, forførende design og enestående håndverk. Nettopp derfor er en svart klassisk veske fra Dior akkurat det vi ønsker å tilføre garderoben. 

 

Denne klassikeren kan styles med en liten aftenkjole men den er også like fin til en bohemsk bluse stylet med en skinnjakke over for en fin spinn på french girl vibe -looken. Og lite gjør et antrekk mer Parisienne en kongen av Avenue Montage -Dior. 

Mote forsvinner, men stil er evig.

 

Yves Saint Laurent

Ved å gi klær og tilbehør et nytt hjem i stedet for å kjøpe nye, reduserer vi etterspørselen etter ny produksjon, som er en av de største kildene til miljøskader. Et enkelt men meget klokt valg, ikke bare for deg men for fremtidige generasjoner. 

The Mahina bag

I dag er Louis Vuitton en av verdens ledende luksusmerker, kjent for sine håndverksprodukter, ikoniske monogrammønster og tidløse design. 

Louis Vuitton Mahina Bag ble designet av den daværende kreative direktøren for Louis Vuitton, Marc Jacobs. Denne stilige og populære vesken ble lansert som en del av Louis Vuittons kolleksjon for våren/sommeren 2007. Marc Jacobs, en anerkjent amerikansk motedesigner, var kjent for sitt innovative syn på mote og sin evne til å skape ikoniske pieces som appellerer til moderne kvinner verden over. Mahina Bag er mest kjent for sitt myke lær og perforerte monogramdesign, og den har blitt et ettertraktet tilbehør blant moteelskere siden den ble introdusert.

Style den med alt fra bohemske kjoler til en dressbukse og  bluse på jobb, eller som her med en skinnjakke og pologenser for en trendy vårlook. 
 
 
 

Avlang og chic

  Vi ser en økende trend mot også sleeke og avlange vesker, med og uten lange skulderremmer. Dette er vesken som gir det lille ekstra til antrekket, og som har et spennende og tidløst design.

For ekstra personlighet til vesken er det nå også trendy å slenge på litt charms. Gi vesken din en unik personlig stil med kule nøkkelringer, kanskje et good luck charm eller en lås hengende på håndtaket. 

Med eller uten charms, så er det ultimate tilbehøret alltid vesken. Vesken står imot tidens tann og går aldri av moten. Og den svarte tidløse vesken er alltid en vinner. Den er en investering i stil, eleganse og tidløs skjønnhet som vil glede deg i årene som kommer.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.