Store-in-store hos EFTIR

The Edited er veldig glade for å kunne fortelle at vi nå kjører på med en store-in-store i 2. etasje hos Eftir på Aker Brygge. Kom innom for å sjekke ut hele vårt utvalg for en begrenset tidsperiode. 

Eftir - Etter

Eftir er en deilig konseptbutikk for vintage- og second hand klær, mote og interiør, som ligger plassert midt i smørøyet på Aker Brygge. Her kan man finne all den vintage ditt hjerte måtte begjære. Eftir selger både egen vintage og fra andre flinke aktører rundt om i dette land. 

Reisen til Eftir startet en vårdag da to jenter med en felles interesse for miljøet valgte å slå seg sammen og satse på et konsept de følte manglet i bybildet, og i dag er Eftir en sukksess. Eftir er islandsk og betyr “etter,” et nikk til gjenbruk. Istedenfor bruk og kast så vil Eftir ta vare på tingene våre og gir dem et lengre liv. 

Pas Passe har vært med Eftir siden oppstart og The Edited har vært med siden sin egen oppstart. Vi syntes det er kjempe gøy å ha muligheten til å ha vår egen lille pop-up store-in-store i 2. etasje hos Eftir frem til 21. mars. Kom innom for å se et bredt utvalg av våre kolleksjoner, i tillegg til kommisjonsvarer og andre herligheter. 

Sees hos Eftir på Aker Brygge, Holmens Gate 2. 

Eftir er islandsk og betyr “etter,” et nikk til gjenbruk.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.