Stjel stilen: Jeans og paljetter

Jeans og paljetter er looken vi går for nå, en kombinasjon som er en tidløs klassiker….

En udødelig kombinasjon

Hvorfor ikke starte 2024 med en look that KILLS! Nemlig jeans og paljetter? Jeansen er ikke lenger bare et baseplagg i garderoben, et plagg kunn tiltenkt basic bitches. Jeansen har fått et skikkelig comeback i motebildet. Deilig denim var å se på alt fra Haute Couture visningen til Valentino til catwalken hos ikoniske motehus som Miu Miu, Alaia, Alexander McQueen, Gucci og Loewe. Med andre ord, denim er virkelig hottere enn ever. 

Men hvordan styler man den anno 2024?

Vi i The Edited elsker jeansbukser da de brukes daglig  som en del av en tidløs jobbuniform. En Levis jeans stylet med en enkel genser og en blazer over er en klassisk go-to i møter og på diverse moteuker. Skal man på fest eller på en liten after-work er det superfint å ha en enkel paljett-topp stylet med jeansen for å gi uttrykket en kul update. Det er selve brytningene i et antrekk som gjør det spennende, som grov denim mot glitrende paljetter, en udødelig kombinasjon som nærmest føles hellig i garderoben, og en look vi går for nå i 2024!

Stjel stilen og la deg inspirere her av vår weekend edit…

Lys denim og glittrende paljetter

Gå for en upcyclet vintage Levis jeans med en lekker og leken strass stripe langs siden, og style denne med alt fra grov strikk til en paljetttopp på neste fest!

I wish I had invented blue jeans. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity -all I hope for in my clothes

 

Yves Saint Laurent

Gå for en vintage jeans, en tidløs smokingjakke og glittrende paletter for en chic start på det nye året. 

Lys denim og lyse paljetter

Hva med en upcyclet Levis jeans i kombinasjon med en lys og glittrende paljett topp? Bærekraftig og trendy – hørte vi et aldri så lite amen?  Slik får du stilen: 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.