Sommerpraten med Tuva Sandok

Denne kule jenta har gjort strikking ekstra FIRE i år, hun elsker elsker nemlig å strikke, og kan lage seg de lekreste kjoler og hekle de mest sexy bikinier. Tuva sprer om seg med grønn inspirasjon og glede, noe vi i The Edited elsker. Her deler hun sine beste sommertips, la deg inspirere av Tuva sammen med oss. 

Modell, hekledronning og grønn-influencer, møt Tuva Sandok

Hva er sommerplanene dine? 
I sommer skal jeg jobbe en hel del, jeg har jo litt ulike jobber her og der. Men mest av alt, så blir det mye strikking og hekling, haha, men det er jo det jeg liker best. Jeg skal også en tur til Italia med familien, det blir så deilig å bare slappe av litt ved bassenget.

 

Hva pakker du alltid med deg? 
Jeg har alltid strikketøy med meg, du se meg sjelden uten, hvert fall på ferie. Det er så praktisk å ha med seg litt tidsfordriv når man er ute å reiser.  Andre ting jeg alltid pakker med meg er boots. Boots passer perfekt til alt, både regn og sol. 

 

Hva er dine beauty must-haves på sommeren? 
Jeg må alltid ha solkrem, men jeg har også blitt veldig glad i å gå for en lett hudbase når det er varmere ute. Så har jeg alltid med en form for skintint eller bb/cc krem. 

 

Dine beste wellness/feel good tips?
Mitt beste tips må være å finne noe du liker som du kan lage deg et lite rituale av. Jeg er veldig glad i morgningen, alt er så stille og fredelig før alle står opp. Så min favoritt ting å gjøre er å lage meg en kopp kaffe/te og bare sitte stillhet med den, ta det helt med ro før jeg starter  dagen. 

Bok-tips til årets sommerferie?
Jeg elsker Bridgerton, så har veldig lyst til å lese bøkene også.

Dine beste vintage shoppingtips?
Mitt beste tips er at du må ta deg tid til å lete, sjeldent vil de beste plaggene bare komme til deg. Ta deg tid, vurder, gi plagget en sjanse, prøv det på, style det med ulike plagg. Jeg har mye rart i klesskapet mitt, men det blir så fint når man styler de riktig. Jeg ser alltid etter gode materialer, så ser jeg på snitt og farge. Også tenker jeg på hva jeg trenger eller mangler i klesskapet.

Mitt beste feel good tips er å finne noe du liker og lage et rituale ut av det. Morgenstunden er hellig for meg

Tuva Sandok

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.