Someone Call 911……… Because I´m on FIRE!

ASTRO GUIDE: Kle deg som VÆREN

Vi har offisielt ønsket det nye astrologiske året velkomment, og med dette også ARIES SEASON/værsesongen. Aries season høres mye kulere ut på engelsk, pluss at det for en gangs skyld ikke er været vi snakker om. Nå er på tide å ta frem brannslokningsapparatet, for det brenner, og værflammene er hot, hot, HOT.  

Kle deg som en kriger

Våren symboliserer ofte tiden for en ny start. April betyr ofte snøsmelt og bittelitt mer sol. Vårmåneden tilbyr lysere dager, påfyll av ny energi og nytt pågangsmot, som passer godt med at det også er værens måned. Væren er full av energi, livsgnist, hot temper, hot style, hot everything.

Væren blir regnet som en av de mest modige stjernetegnene. De tar no bullshit og de fremstår som veldig selvsikre og sterke. De har definitivt sine usikkerheter innerst inne de også, som den skrekken det er å ikke bli lagt merke til! Men værmenneskene er modige mennesker som går for det de vil ha. De setter pris på åpenhet, ærlighet og sier alltid hva de mener. Uansett om det er totalt UWOKE eller ikke. De er sjefete av natur og er ofte ledere eller liker å tas ledelsen, med andre ord, den originale BOSS BITCH. Væren har også en morsom og varm energi, noe som lett kan spores i klesstilen deres. 

Væren er konfronterende, de er tross alt krigere, så du  kan ofte finne en vær i klær med mønstre som kræsjer totalt. De liker vertikale striper, bluser med uvanlige mønstre, tenk små lynnedslag. Unngå alt som er søtt og kosete, ingen bamser på blusen til væren, men et rødt hjerte det er greit. FIRE.

Væren er trendsettere, det de har på seg, det gjelder. Garderoben deres er fulle av statement-pieces, og klær som skiller seg ut fra røkla. De elsker rødt, rødt er en gjenganger, det er værens POWER farge.

 

Det sitter i hodet

Væren representerer hodet, sinnet og tankene så gjerne tiltrekk deg oppmerksomhet til hodet og ansiktet. Kjør på med litt sexy svart eyeliner eller en knall rød leppe og du er good to go. Du ser ofte en vær med store øredobber som tiltrekker oppmerksomhet mot hodet og ansiktet, og du ser dem ofte med hatter eller andre hodeplagg som tiltrekker seg oppmerksomhet. Væren liker også å bruke tid på håret med litt EXTRA hårsveiser.

Væren liker klær man kan slenge raskt på seg, de er tross alt psyko utålmodige, og skinny jeans er deres store fiende. De liker løse og ledige klær de kan bevege seg i, så væren bruker sjelden veldig tettsittende klær eller antrekk som er for sammensatt. Væren er alltid klar for å hoppe rett inn i krigen så antrekkene må da være passende til å være klar for kamp. Væren er kjapp og utålmodig så antrekkene skal kunne settes sammen raskt, de bruker ikke en time foran speilet for å bestemme seg for hva de skal ha på. Du finner ikke væren sittende foran speilet for å fikse sminken eller håret, ting trenger ikke være perfekt på plass, væren skal se litt ut som om hen kommer rett fra kamp.

 

Aries don´t have dreams, they call them plans 

Væren liker som sagt alt i rødt, vi får ikke sagt det nok. Rødt, rødt, rødt, rødt. De liker også å kle seg i ruter og tartan, de liker blomster, asymmetriske mønstre og former, bluser, klær med god kvalitet og kanskje noen litt uvanlige detaljer. Væren liker også striper, sort, skinn, lakk og lateks. Væren elsker sexy sko som gjerne er spisse, med veldig høye hæler, so they can kick your ass. See for deg Lady Gaga, Kourtney Karadashian og Maria Carey. Tror ikke noen tør å prøve å sjefe over dem. 

Væren liker varme toner, ikke kalde, så gå heller for gull enn sølv. Væren er også glad i svart, selv om svart er mer tradisjonelt en skorpionfarge. Men væren og skorpionen deler tross alt samme herskerplanet, mars, så noen likheter må det være. Kjør på med svart skinn, eller lakk. They love it. De elsker også leopardmønster og generelt alt som gir dem ATTENTION!!!!!

Så dette er ikke tiden for å sette Baby i noe som helst corner. Gå ut, bli sett, vær din mest sexy self. Aries Got you.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.