Skjønnhet: Hva er Natural Face lift?

Hva er egentlig den siste hypen rundt ansiktsbehandlingen Natural Face lift? Hva er det og hvordan fungerer det? Er det effektivt eller bare en hype? Vi tok turen til det nye skjønnhets studioet på Uranienborg i Oslo, Natural Face Lift,  som tilbyr nettop denne typen behandling, for å finne ut av om dette er noe å satse på. 

Så hva er Kobido?

Har du kanskje hørt om skjønnhetsbehandlingen Natural Face Lift, eller som det også heter, Kobido ansiktsmassasje?

Kobido ansiktsmassasje er en tradisjonell japansk massasjeteknikk som har blitt praktisert i århundrer, og som er kjent for sine foryngende og helbredende egenskaper. Denne unike behandlingen kombinerer en rekke forskjellige teknikker som dyp vevsmassasje, lymfedrenasje, ulike ansikts, nakke og hodemassasje teknikker, akupressur og bruk av verktøy som Gua Sha for å fremme avslapning, stimulere blodsirkulasjonen og forbedre hudens elastisitet.

Med andre ord, 90 minutter med pure bliss, dedikert til deg selv, hvem kan vel ikke elske dette?

En av de mest unike egenskapene ved en Kobido ansiktsmassasje er den spesielle bruken av grep og bevegelser som er designet for å stimulere ansiktsmuskulaturen, som igjen øker fastheten i huden. Dette kan bidra til å redusere synlige tegn på aldring, som fine linjer og rynker, samtidig som det gir en umiddelbar løftende effekt.

 

Superfood ansiktsolje fra Elemis, kr 819 (annonse)
Gua Sha, kr 83 (annonse)

Stress ned

Kobido ansiktmassasje er helt ideel for deg som ønsker en holistic og grønn tilnærming til anti-age, eller kanskje bare et meget, meget avslappende avbrekk i en hektisk hverdag. Ikke bare gikk vi ut fra behandlingen med en helt spesielt indre ro, men ansikktet var faktisk løftet og føltes både glødende og super fresht.  Dette er også en superfin behandling å gjøre før man skal på en stor event som for eksempel bryllup eller en en annen stor begivenhet, eller bare hvis man skal pleie seg selv litt ekstra.

 

Duftlys med refill lys fra Lowri, kr 1499
Leppebalm fra Chanel, kr 480 (annonse)
Vibrerende ansiktsruller fra Angela Caglia, kr 2300

Naturlig anti-age

Klinikken Natural Face lift tilbyr ikke bare Kobido massasje men også Gua Sha face lift, kosmetisk akupunktur og ansikts yoga.

Ansiktsyoga skal også ha en antialdrende effekt, forbedre hudtone, struktur, forhindre slapphet og gi massevis av glød. 

Med andre ord, naturlige anti age behandlinger som gjør godt for huden. Det digger vi! 

Fuktighetsgivende ansiktsmist fra Mad Hippie, kr 285 (annonse)
Massasjeolje fra The Organic Pharmacy, kr 430

Hello glow!

Så hvordan føles det etter en 90 minutter Kobido massasje? Huden både ser og føles glødene ut, og ansiktet har fått en løftet effekt. Litt mindre poser under øynene og et ansikts som føles rett og slett litt mer fresht. Hele opplevelsen var utrolig avslappende og er også helt perfekt for deg hvis du bare ønsker en deilig time out.

Natural Face lift holder til i Uranienborgveien 25, og vi gjør deg oppmerksom på at dette ikke var en sponset behandling. 

De forskjellige behandlingene koster mellom 1390 kr og 2400 kr.

Leppebalm fra Sisley, kr 875 (annonse)
Ansiktsrens fra La Mer, kr 1350 (annonse)
Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.