Sexy OG komfortabel, skyttesesongen er her

Vi har ønsket skyttesesongen velkommen, 22. November til og med 21. desember, og med det også sesongen for å DRESS TO IMPRESS. Det passer jo godt i og med at vi er på stormende vei inn i julebordssesongen, så her gjelder det å ikke spare på kruttet. Høylytt og fryktløs, skyttens fashionsense er ikke for sarte sjeler.

Someone call 911, because
I´M ON FIRE!! Skytten er det siste ildtegnet i dyrekretsen, med Jupiter, som elsker en god fest, som sin planethersker. Skytten er full av eventyrlyst, både når det kommer til mote og til dette store, uregjerlige vi kaller livet. Nå som partysesongen er her er også tiden inne, i ekte skytte-ånd, for å sette sammen noen skikkelig IT-outfits.

Skytter har en tendens til å ha litt av alt i garderoben, de er kanskje det stjernetegnet som har noe tilgjengelig for enhver anledning. Men det betyr ikke at det er noen basic-bitch tendenser i dette skapet, skytten er dramatisk og liker å bli både sett og hørt. Skytter liker å vise frem sin personlige stil, en liten ekstra je ne sais quoi, dette kan være alt fra leopardprint til en ekte 90-talls silhuett, eller en touch av bling.

Skytten har ofte en personlig signaturlook, men de er også trendsettere. De er naturlige ledere, og liker gjerne å definere trendbildet. Som et ekte ildtegn så er de gjerne de første som viser seg med en ny look, og de ligger akkurat hakket foran alle andre. Men de blir også fort lei trender, og beveger seg raskt videre. 

Skytten er tiltrukket av alt som er SEXY, flashy og bling. Tenk leopard, sølvmesh, og en rød leppestift som fanger alles oppmerksomhet. En klassisk skyttefarge er rødt, og jammen så er det sånn at rødt er det som gjelder denne sesongen. Her snakker vi en rød kjole som får alle til å snu seg. Blir det litt mye for kontoret kjør røde strømper, en rød veske, eller knall røde lepper.

Skytten er tiltrukket av alt som er SEXY, flashy og bling. Tenk leopard, sølvmesh, og en rød leppestift som fanger alles oppmerksomhet.

Men når alt dette er sagt, det er alltid to sider av en sak, og den sexy skytten liker også å ha det komfortabelt. De vil aldri kle seg i klær som er upraktiske, som hemmer dem eller som har for mange detaljer. Skytten er som oftest på farten og må også ha klær som gjør det enkelt for dem å bevege seg rundt, ingenting irriterer en skytte mer enn å være ukomfortabel i klesveien. 

Så denne måneden er det en deilig liten kombo som gjelder, sexy sparkle, men som du faktisk kan gå i. A winning combination spør du oss.

Xoxo, 

The Edited

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.