Pop-Up Shop på Sorgenfri Apartments

The Edited er super excited over å kunne fortelle dere at vi kjører på med vår aller første POP-UP SHOP. Dette gjør vi i samarbeid med Sorgenfri på Majorstua, hvor vi lager en nydelig liten butikk i deres vakre Sorgenfri Apartments. Vi åpner onsdag 07.02 til og med søndag 11.02.24. 

Sorgenfri

SORGENFRI er en nydelig oase midt i hjertet av Majorstuen. Eier og designer Ingrid Bredholt presenterer en nydelig kuratert butikk og gallerispace, som er litt utenom det vanlige av hva du ellers finner i Oslo.

Sorgenfri spesialiserer seg innen kunst, design og kultur med røtter i Skandinavia, hvor de omfavner design fra norske og norgesbaserte kunstnere og materialer. Alt du finner her er enten samlerobjekter, håndlaget eller laget i små opplag.

Sorgenfri står for det motsatte av fast-fashion, et konsept som går som hånd i hanske med The Editeds ethos. Vi gleder oss derfor veldig til å lansere vår nye pop-up shop i Sorgenfri Apartments vakre lokaler, en nydelig space rett vis a vis Sorgenfri. 

The Edited x Andrea Hegard

Noe vi er kjempe spente på er lanseringen av vårt nyeste kommersielle samarbeid, nemlig salget av deler av den SYKT fete garderoben til sanger og IT-girl, Andrea Hegard. Se for deg mob wife, fjær, paljetter, glitter og glæm. Her kan du få tak i mange velig kule og eksklusive skatter. Klærene hennes kommer for salg i vår pop-up butikk i Sorgenfri Apartments den 07.02, hvor noen pieces også blir tilgjengelig online. 

 

Butikken er åpen Onsdag 07.02. fra 12.00-18.00, torsdag 08.02. fra 10.00-20.00, fredag 09.02. fra 10.00-18.00, lørdag 10.02. fra 10.00-18.00, og søndag 11.02. fra 12.00-17.00. 

Adressen er Sorgenfrigata 17, 0365 Oslo. 

Ny The Edited kolleksjon

I tillegg til salg av Andreas garderobe kommer vi til å selge The Editeds nyeste kolleksjon for vinter og tidlig vår. Vi har mange fine saueskinnskåper og jakker, strikk, blazere, skjørt, you name it, we got it. 

Vi gleder oss til å se dere alle der. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.