NEWSFLASH! The Edited SPORT er endelig her

Svosj, svosj, svosj. Dette er lyden av deg som galant svinger deg nedover løypene, i The Edited Sport sportsklær. Vi er veldig glade for å kunne røpe at vi nå lanserer The Edited Sport. Se for deg Patsy og Edina, Absolutely Fabulous, i skibakken, og du har vårt første sportsdrop. Vi selger vintage klassikere til både høyfjellet og slalombakken. Ankom after-ski, absolutely FABULOUS. 

Vintage sports-wear is the only way

Det er bare å glede seg, vårt første sportsdrop består av skidresser fra italienske Postcard og Descent, i tillegg til ikoniske boblevester fra Emilio Pucci, og sjeldne jakker som går perfekt til moonbootsene. Vi har også masse deilig strikk og yttertøy som passer til både høyfjell så vel som lavfjell, som vi styler med cordfløyelbukser eller vintage jeans. 

Après ski style

Ikke bare ønsker vi å berike livet ditt med after-ski gjort riktig, nemlig fashionably. Vi ønsker også å tilføre klesskapet ditt vintagefavoritter du kan bruke både i bakken og på fest. Og kanskje til hverdags hvis du føler deg litt vågal. Med The Edited Sport selger vi vintage sports-treasures vi sourcer selv, men også andres koole items. One womans´s left overs, another woman´s deliscious take-away.  

Hva med en gullfarget skidress til årets høyfjellsferie? Eller en kremfarget skidress stylet med en lysegul strikk? Hei, hei Hemsedal(gal) sier vi bare. 

Skidressen er THE ONE

Skidressen var superpopulær på 1970- og 80-tallet, den perfekterte alt-i-ett og gjorde det enkelt å få en elegant stil i bakken. Skidressen har i de siste årene gjort et comeback og nå er den hottere en noen gang. Og selvfølgelig har vi utvalget klart for deg. 

Sees i bakken, Absolutely FABULOUS darling! 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.