Hot Girl in the City: NYC-tips i sommervarmen

En av våre favoritt storbyer er New York City, byen som aldri sover og hvor det aldri er kjedelig. Men hva gjør man egentlig i New York på sommeren når temperaturen bikker 40 varmegrader? Vår co-founder Anette Ousdal trosset heten og utforsket byen i stekende sol. Her deler hun noen av sine beste tips for Hot Girl In The City, NYC Edition. 

Dream I Downtown

Skal du på en tur til en storby i sommer, hvor gradestokken viser 40 grader, uten så my som et lite vindpust, er det ikke så rart at man kan koke litt i topplokket, allerede før avreise. Men svett ikke, det finnes løsninger: hotell med basseng. Dream Hotel i Downtown New York er det perfekte stedet å kjøle seg ned og slappe helt av. Hotellet byr på en kul og avslappet atmosfære med eksklusive solsenger og topp service. Her kan du ligge på en solseng hele dagen og få servert forfriskende drinker og deilig mat, uten å måtte sette fot i New York sine varme, men dog morsomme, gater. 

Dream Hotel ligger supersentralt i det trendy området Chelsea, med Chelsea Market som nærmeste nabo. Dette boutique-hotellet er en oase midt i byen, en luksuriøs flukt fra sommervarmen. Med sitt stilige design og komfortable fasiliteter, er Dream Hotel et must for alle som besøker New York i sommer.

 

Fairfax-All day café

Fairfax er en superkoselig all-day-café som blir til en vinbar på kvelden. På dagtid kan du spise en av deres berømte franske omeletter og hva vi syntes er byens beste avokado-toast. Hvis ikke du er lei av avokado-toaster by now. The Edited syntes dette er et ideelt sted for lunsj eller brunch, hvor man kan tilbringe dagen i en sjarmerende og avkjølende atmosfære. Dette nydelige stedet er et digg avbrekk fra varmen, og ligger på et koselig fortaushjørnet i Greenwich Village. Her kan du chille, enten du er alene med en god bok eller sammen med venner. De har også en super vinmeny med nøye utvalgte viner. Enjoy. 

Sjømat på Hav og mar

En fantastisk sjømatsrestaurant, hvor hver rett har en liten twist, så det rett og slett ekploderer av gode smaker i munnen din. Dette familieeide stedet med svenske røtter, har en nordisk og minimalistisk vibe, og byr på en unik matopplevelse som virkelig skiller seg ut i NYC. 

Til tross for at servicen kunne var ganske dårlig for å være NYC, hvor service standaren pleier å være høy, smakte maten himmelsk, og de kreative rettene fra havet gjør denne restauranten til et must-besøk for fiskeelskere.

Daytime i NYC

Mine beste tips for daytime-strolling i storbyen er en tur langs The High Line. Dette er en vakker spasertur på cirka 2,3 km langs en tidligere jernbanelinje, som nå er omgjort til en frodig park, med fantastisk utsikt over byen. En piknik i Central Park er også et must når du er i New York, det er så mange digge ting å plukke med seg fra de forskjellige deliene spredd rundt i byen, og det perfekte stedet for å slappe av og nyte naturen midt i storbyen. I skyggen that is. 

For shopping anbefaler jeg å utforske Nolita og Soho. Disse nabolagene er kjent for sine kule butikker, unike designere og trendy atmosfære. Bare det å tusle gatelangs her og se på livet er en opplevelse i seg selv.

Her ser du et bilde av vår co-founder Anette fra hennes tur til New York, i en egendesignet kjole, som hun har laget av sin oldemors gamle gardiner. Anette elsker å vise hvordan man kan forvandle noe gammelt til noe nytt og kult, og hun sørger alltid for å legge til en liten ekstra personlig touch. Va Va Voooom. 

Night time i NYC

Er du keen på å danse hele natten med glitter i ansiktet, nyte en whisky sour på en bluesbar, eller le deg skakk på stand-up på Comedy Cellar? New York City har noe for alle!

Terra Blues i Greenwich Village er en fantastisk bluesbar som tilbyr live konserter hele tre ganger på en kveld. Her har de talentfulle musikere og god stemning, så dette stedet er perfekt for en kveld fylt med god musikk.

Comedy Cellar er en legendarisk stand-up klubb hvor du aldri vet hvem som kommer på scenen. Det kan være store komikere eller nye up-and-coming stjerner. Dette er en utmerket måte å bekjempe jetlag på din første kveld i byen, med latter som holder deg våken og underholdt.

For en helt unik natt på byn,  besøk House of Yes i Brooklyn. Denne klubben er kjent for glitter, tarrot-lesninger, og kul musikk. Med et univers av fantastiske effekter og episk stemning, er dette stedet hvor du virkelig kan slå deg løs. Ta på deg paljettene og forbered deg på en uforglemmelig opplevelse!

 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.