Merkur er ikke bare en fin planet….

Men også en veldig herlig nabolagsbar på St. Hanshaugen. Bli med The Edited innom et av våre favoritt vannhull, nemlig Merkur Bar i Bjerregaards gate. 

Vin, sake eller negroni?

Det er januar, det er mørkt, det er kaldt, det er 31 dager å prøve og fylle med litt lys i tilværelsen. Da er det godt det finnes steder som Merkur Bar på St. Hanshaugen. Et sted hvor de serverer utmerket vin, sake og negronis, og hvor absolutt alt, til en hver tid, kan skje. 

La Merkurs energi skinne over deg

Planeten Merkur lyser opp det lille lokalet i Bjerregaards Gate, og sender ut good vibes. Byens beste bartender, Daniel, betjener bardisken, livet er bra. Merkur har verdens minste toalett, hvor det faktisk er uforståelig at noen får plass, men som byr på skriblerier av god standard toalett humor. Generelt er det alltid god stemning her, noen ganger tipper det over, men sånn skal det være.  

Merkur er det perfekte stedet å catche opp med venner nå på nyåret, et koselig sted å ta med en date, eller også helt innafor å bare sitte alene å dingle i baren og snakke med de lokale heltene. Det er nok av dem her. Antrekkene er casual St. Hanshaugen, store ullgensere, jeans, blazere, svarte kjoler, hoodies, pelsjakker, magetopp og Northface-boblejakker. Det meste glir inn og er akseptert. 

Sulten?

De serverer ikke mat eller snacks her men det er alltid velkomment å ta med seg medbrakt, mat, ikke alkohol. Så blir du overveldet av sult og alkoholrus så er det bare å ringe pizzasjappa over gata. Et sted for alltid i vårt hjerte. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.