Livets Nektar

Kvelden blir ikke stort bedre enn litt mac´n cheese, montrachet og 90-talls hip-hop på Nektar. 

Det er noe med å gå inn døren til det krokete lille trehuset på Fredensborg. Det er alltid fullt, en eller annen bekjent som henger i baren, og konsekvent god stemning. Låtene til 90-tallets største hip-hop helter blaster gjennom lokalet og du blir servert digg vin og digg mat av en sjarmerende betjening. 
What´s not to love?

Ingen vinpakker her

Nektar har tatt over lokalene som back in the day huset gamle gode Bon Lio. På Bon Lio ble du servert en 10-retters med tilhørende vinpakke. Man husket aldri de siste tre-fire rettene, eller hvordan man kom seg hjem. Nå er Nektar eid av Veslemøy Hvidsten, og tiretter- og vinpakketiden er over. Selv om man fortsatt av og til kan glemme hvordan man kom seg hjem. På Nektar serverer de gode småretter, prøv ut halloumi fries og mac´n cheese, og en uendelig liste med gode viner å velge mellom.

Date Night is ON

Nektar er det perfekte stedet for en romantisk date, det er dempet belysning og små bord for nære samtaler. Så hvis du lurer på hvordan du skal imponere tinder-daten, this is the place. 

Nektar er supert året rundt, varmt og hjemmekoselig inne på vinterstid, og om sommeren renner restauranten ut på gaten, Et deilig sted å henge med noe godt i glasset. 

Og nesten det beste av alt, klarer du ikke, mot formodning, å drikke opp vinflasken din så kan du spare den til neste besøk. Bare å si fra og de passer godt på den for deg. 

Livets Nektar

What to wear?

Anything goes på Nektar. Det er veldig chill vibe her, og man kan så og si ha på seg det ditt hjerte måtte ønske. Men det er et veldig hipt klientell her, og jeans er en vinner. Kjør noen vintage Levis og en kul blazer, eller en paljett partytopp og kvelden er i boks. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.