Kle deg som en Steinbukk

Januar er over oss og det er steinbukkene som regjerer. Som et ekte jordtegn er ikke steinbukken den av stjernetegnene med den mest avant-garde klesstilen, men de er det mest stilsikre og klassiske tegnet. Steinbukkens herskerplanet er saturn, som betyr gjør at steinbukken tar alt de gjør seriøst, inkludert hvordan de kler seg.

Quiet Luxury Baby

Steinbukkens symbol er den klatrende fjellgeita, og i likhet med fjellgeitas målbevissthet, så er steinbukken bevisst sine motevalg, hvor ingenting er tilfeldig. 

Steinbukken er detaljorientert, og foretrekker de finere tingene i livet. Selv om de kan like high-street fashion, så er de ikke impulsshoppere, og tenker seg ofte nøye om før de gjør et innkjøp. Steinbukken kjøper heller færre og dyrere ting enn motsatt. Steinbukken digger en deilig skinnjakke av god kvalitet, eller en luksuriøs saueskinnskåpe, og de er villige til å legge inn de pengene som kreves for å få det beste av det beste. Steinbukken elsker også sjeldne vintage funn og quiet-luxury designer-pieces. Selv om steinbukken ofte kan være reservert, og si at de ikke bryr seg om mote, så bryr de seg veldig om hvordan deres egne antrekksvalg blir oppfattet av andre. Spesielt av de andre som er “noen”.

A million dollars-ish

Steinbukken er kul, ambisiøs og målbevisst. De liker klær som gir et godt inntrykk. En av våre favoritt stilikoner, Kate Moss, er steinbukk, og det er ikke mange som er kulere en henne når det kommer til FASHION. Steinbukker er kjent for å gjøre gjennomtenkte valg når det kommer til mote, de er chic, de er IT-girls, de nailer French-girl style. De ser ut som om de har gjort zero effort men de har faktisk lagt masse energi inn i sine klesvalg. De kjører på med enkle silhuetter men du ser fort at antrekket har kostet a-million dollars-ish.

“It sounds really corny but I think that if you’re beautiful inside it shows on the outside, for sure.”

Kate Moss

En annen kjent og stilsikker Steinbukk er Diane Keaton. Hun har i alle år brukt de samme antrekkene, bare i forskjellige varianter. Det er vel ingen andre som gjør en blazer bedre enn henne? Hun kjører på med herredresser, oversized eller fitted, klassiske detaljer og tidløst, i ekte steinbukk ånd. Hun er kul. 

REPRESENT

Det er viktig for steinbukken å se representabel ut til enhver tid, klærne skal være elegante men samtidig også på et vis praktisk. De finnes ikke flashy, og ville aldri bli sett i “crazy” farger. De liker rolige klassiske og nøytrale farger som mørkeblå, brunt, beige, svart, khaki, grått og hvitt. De liker også bronsefarger, sølv og gull. De følger ikke trender, og elsker å bruke vintage, men med en moderne tvist.

Sjekk ut våre tips for å oppnå steinbukk stilen her:

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.