In Grotto We Trust

Grotto har blitt hele Oslos nye favoritthule, og det med god grunn. En deilig liten fransk bistro, i en omgjort garasje, i hva vi tror blir byens nyeste IT-gate. Can we hear an AMEN? 

Har du ikke vært der? Don´t walk, RUN! 

Hulemennesker

Vi stammer alle fra en som har bodd i en form for hule en gang for lenge, lenge siden, og nå har det endelig kommet en ny og moderne en på Oslos beste St. hanshaugen. I denne grotten kunne vi godt flyttet inn permanent egentlig, for her blir alle våre primal needs møtt. 

Grotto er en relativt nyåpnet restaurant som begynte sine dager som en enkel vinbar i en omgjort garasje i Hallings Gate. Liten side note, The Edited spår at Hallings gate snart blir den kuleste gata i byen. En IT-gate rett og slett. Mer om det siden. Grotto har gått gjennom en helomvending og er nå er super koselig liten bistro, med god mat, vin og masse good vibes. Selv på en mandag kl. 17.00, og det er ikke hverdagskost i denne byen her. Det kan jo ikke bli mer hipt og kult enn dette her. Simple Pleasures, Grotto Forever. Can we hear an AMEN? 

People who love to eat are always the best people

Men Grotto er mer enn bare hipt og kult. Det er også sykt godt. Som en matsnobb med en mamma som har oppdratt meg vel når det kommer til livets kulinariske gleder, føler jeg at jeg kan litt om hva som er god mat. Jeg blir sykt sur av mat som ikke er digg. Spesielt hvis man skal betale gode penger for opplevelsen. Jeg trengte ikke være sur på Grotto, bare blid, veeelig blid. Asparges er i sesong og vi kjørte på med asparges og kalvebrissel til forrett. Aspargesen var skarp og knasende, bearnaisen helt perfekt. Mamma var enig. Kalvebrisselen var også spennende og god, sausen med egg og kapers. Mjau. Happy cats at the table. 

Mett og GLAD

Vi kjørte på med en liten kylling, poussin, og ørret til hovedrett. Akkopagnert av fløyelsmyk potetmos og champignon med hvitløk. Kyllingen var saftig med sprøtt skinn, ørreten perfekt stekt, deilig ferskenrosa. En fest for øyne og ganen. Jeg er så glad!! Grotto har også deilige viner, både på flaske og glass. Her kan du finne noe som passer alles lommebøker, slunkne eller ei. Servicen er upåklagelig, koselig og personlig. Sebastian hoster front-of-house som om han aldri hadde gjort annet.

Regningen kom på 2400 kr for masse mat og tre glass vin, for to pers. Det var det verdt. 

I´ll be back. In Grotto we trust. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.