Få stilen – Kate Moss

Er det en kvinne som er definisjonen på ikonisk stil i moderne tid så er den engelske supermodellen Kate Moss. Fra tidlig 90-tallet og til i dag inspirerer hun oss med sin klesstil, alltid på trend, men med et sterkt personlig touch, akkurat slik vi i The Edited liker.

Kate Moss kan kunsten å mestre alt fra minimalistisk 90-talls til grunge, sleek, sexy og bohemsk. Det er heller ingen hemmelighet at Kate Moss sverger til vintage og hun har flere ganger uttalt at hun elsker å shoppe second hand. Nettopp derfor er Kate Moss en av The Editeds store muser, vi hyller at hun er seg selv fullt og helt, og at hun sverger til å gjøre sin egen greie med de vintage skattene hun oppdriver. Det er ikke så lett å være like kul som Kate Moss, det ligger vel bare i hennes DNA, men vi kan la oss inspirere av hennes personlige stil, hvor hun viser hvordan helt unike plagg kan forvandle en garderobe til noe personlig og one-of-a-kind.

Få looken til Kate Moss:

Gjør som Kate Moss, gå for vintage og helt unike skatter. Vi elsker en lang sølv-metallisk kjole med tynne spagettistropper i kombinasjon med en paljettoverdel.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.