Et plagg kan leve mange liv- vi lanserer RE:EDIT

Vi introduserer nå vår innovative redesign- og sy-tjeneste RE:EDIT, hvor våre erfarne eksperter kan hjelpe deg med å gi plagg som er verdifulle for deg et lengre liv. 

 

Ny sy-tjeneste

Et plagg kan leve mange liv; det kan passe perfekt til en fase i livet ditt, men ikke så godt til den neste. Men det trenger ikke bety at du ikke fortsatt kan elske dette plagget. Du kan ha gode minner knyttet til det, det er arvet eller du rett og slett syntes det er veldig kult.

Enten det dreier seg om små reparasjoner eller større alterasjoner og redesign, kan vårt dedikerte designteam hjelpe deg med å realisere din visjon.

Slik fungerer det:

 1. Send oss et bilde av plagget: Start prosessen ved å sende en e-post til anette@theedited.no med et bilde av plagget du ønsker å fornye.

 2. Book en konsultasjon: Avtal en konsultasjon med en av våre designeksperter. Enten kan vi besøke deg hjemme hvis du bor i Oslo-området, eller du kan besøke vårt studio på Eftir, lokalisert på Aker Brygge.

 3. Få plagget ditt fornyet: Etter konsultasjonen vil vi sette i gang med å fornye plagget ditt. Du kan velge å få det sendt tilbake til deg via post, eller du kan hente det i vårt studio på Aker Brygge.

 4. Rask og pålitelig service: Vår tjeneste garanterer at plagget ditt blir levert tilbake innen 2-3 uker, slik at du kan glede deg over ditt fornyede plagg så raskt som mulig.

Ta det første steget mot å fornye garderoben din og gi dine favorittplagg et nytt liv. Kontakt oss i dag på anette@theedited.no for å bestille din konsultasjon med vårt designteam.

 

Møt Anette fra vårt designteam

Anette Bjerke begynte sin reise i moteverdenen ved Esmod, hvor hun studerte design og modellering. Hun har videreutdannet seg ved Sofi – School of Fashion Industry som motekonsulent og har dykket dypere inn i bærekraftig mote gjennom sin spesialisering som designteknolog ved KEA. Hennes engasjement for bærekraftighet reflekterer seg i vårt arbeid med RE:EDIT, hvor vi ønsker å gi klær et nytt liv og redusere vårt fotavtrykk på planeten. Anette har god sy-erfaring fra et internship hos vårt søstermerke Pas Passè siden høsten 2023.

Møt Sandra fra vårt designteam

Sandra Håland begynte sin reise innen moteverdenen ved Sofi – School of Fashion Industry, hvor hun ble uteksaminert som motedesigner sommeren 2022. Siden den gang har hun erfaring fra flere spennende designprosjekter, og hennes talent har blitt verdsatt av musikere, klesmerker og tv-produksjoner. Sandra spesialiserer seg i redesign, og hennes lidenskap for flerbruksdesign gjenspeiles i hvert prosjekt hun tar på seg. Med sin imponerende erfaring og ekspertise har Sandra vært en del av vårt team siden 2022.

Priser

Justering og reparasjon: 

 • Mindre justeringer: Fra bytte av knapper til reparasjon av rifter eller hull, vi tar oss av de små detaljene som gjør en stor forskjell i plaggets utseende og funksjonalitet. Priser varierer fra 500 kr til 700 kr.

 • Større justeringer: Trenger du å bytte glidelås eller legge til noen strass-detaljer? Vårt team håndterer større justeringer med presisjon og omsorg, med priser fra 800 kr til 1000 kr.

Tilpasninger:

 • Enkel tilpasning: Fra å justere lengden til å ta inn bluser, kjoler, skjorter, bukser og skjørt, tilbyr vi enkel tilpasning for å sikre at dine plagg passer perfekt. Priser varierer fra 700 kr til 1000 kr.

 • Avansert tilpasning: Trenger du å endre passformen på en blazer, kjole, brudekjole, jakke eller jeans? Vårt team er eksperter på avansert tilpasning for å gi deg det perfekte passform. Priser varierer fra 1100 kr til 3000 kr.

Redesign:

 • Standardplagg: Gi dine hverdagsplagg et nytt liv med vår redesignservice, til priser fra 1000 kr til 3000 kr.
 • Avanserte plagg: Fra dresser til brudekjoler og blazere, vårt team kan omforme selv de mest komplekse plaggene til noe helt nytt, med priser fra 3000 kr til 20.000 kr.

Hastearbeid og pakkepriser:

 • Ekstra hastekostnader for arbeid utført innen 48 timer er tilgjengelig mot en ekstra kostnad på 600 kr. Dette gjelder kun for justeringer og tilpasning.

 • Ønsker du justering eller reparasjon av flere enn 5 plagg? Dra nytte av vår pakkepris med 20% rabatt på bestillingen.

Uansett hvilken tjeneste du velger, garanterer vi at dine plagg blir behandlet med vår beste ekspertise, og at de leveres tilbake til deg innen 2-3 uker.

Kontakt oss i dag på anette@theedited.no for å booke en konsultasjon med en av våre designeksperter.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.