En grønn start på dagen

Hva med en ekstra fresh start på dagen for å kickstarte den etterlengtede godfølelsen i kroppen? Denne oppskriften er alt vi trenger for en grønn og god morgenstund. 

Green goddess smoothie bowl

Ikke bare tipser vi om grønn fashion, hallo fine verden av unike vintage og pre-loved skatter, men vi elsker jo alt grønt. Så hvorfor ikke starte dagen som en ekte green goddess? Prøv deg på denne enkle men supergode oppskriftene i sommer og kickstart dagen din med en ekstra dose green wellness…  Its oh so good!  

That smoothie bowl

Start dagen med denne supergode smoothie bowlen, eller ha den som en liten snack på dagen når du trenger en liten pick me up. 

Green Goddess smoothie bowl: 

2 never fersk spinat
1 dl havremelk
1 frossen banan 
Noen terninger frossen mango (om du har)

Blend sammen i en blender

Topp med noen skiver ferske jordbær, banan og en liten neve müsli. Og  gjerne tilfør en spiseksje mandelsmør for ekstra yummyness. 

Spis og nyt

Se flere av våre grønne tips under Guide Edits og shop våre vintage skatter her. Hva med å kaste deg på den bohemske trenden og gå for en hvit vintage bluse denne sommeren? Style den med en hvit vintage Levis jeans og en boucle jakke over. Grønt har nesten aldri vært skjønnere…

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.