Dear Santa, hilsen Anette

Julen er her, og med det også tiden for julegaver. Vi i The Edited har plukket ut våre favoritter fra nettbutikken. Kanskje i år blir året for å gi bort noe preloved, enten til deg selv eller noen du er glad i?

Anette er Co-founder & Creative Marketing Director i The Edited. Hun har en lang erfaring i motebransjen med PR & kommunikasjon. Hun er utdannet hår- og makeupartist og har jobbet som stylist. 

Se Anettes ønskeliste her:

Forever en blazer girl

Jeg får aldri nok av blazere. En sort smokingjakke er et must-have i mitt klesskap. Kombinere smokingjakken med kjole, jeans og skjørt, og du er good to go. Det som er ekstra genialt med smokingjakken er at den kan brukes til både hverdag og fest. Disse står på min ønskeliste nå:

Vintage Levis

Man kan aldri få nok jeans, og vintage Levis jeans er er min favoritt. Denne med strass fra Pas Passé pynter opp hverdagen litt i juletiden. De er perfekt til båe jobb og lunsj med venninner. Jeg vil style den med denne vintage ulljakken så man holder seg varm i desemberkulda. 

Bow Bow

Flere enn meg som har dilla på sløyfer om dagen? Denne kjolen står høy på min ønskeliste å år. En smokingjakke over skuldrene og jeg er klar for fest.

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.