Cool Girl Edit: Nina Granerød

Nina Granerød er en av hjernene bak Sleepers, det norske merket som produserer “ocean-friendly, biodegradable and ethically crafted flip-flops. Vi digger det. Bli med en tur inn i Nina sitt lille univers, og benytt deg av sjansen til å kjøpe utvalgte plagg fra hennes cool-girl garderobe. 

Hei Nina, så gøy at du vil selge noen av de vakre plaggene fra din garderobe sammen med oss.

Fortell litt om deg selv, hvem er du? Hva jobber du med, hvor bor du? 

Jeg heter Nina, jeg er 43 år og jeg bor litt her og der. Akkurat nå bor vi på Nesøya men jeg liker å reise og bo på forskjellige steder i verden. I fjor bodde jeg på Bali med familien og drev businessen derifra. Jeg er designer av yrke, og nå er jeg entreprenør og medeier i Sleepers.  Jeg er opptatt av  MYE rart: alle estetiske fag og kunstarter har alltid fasinert meg. Når jeg ikke jobber liker jeg å være ute; yoga, løping, trening, surfing, ski, you name it. Jeg elsker også tid med familie og nære venner, lage god mat og nyte livet ved å gjøre ting sammen.

 

Hva er ditt forhold til klær, og hvordan har det endret seg opp gjennom livet ditt?

Jeg har alltid elsket klær, design og kvalitet. Jeg er utdannet klesdesigner så klær for meg er en kunstform. Jeg har stor respekt for håndverket som ligger bak kvalitetsplagg og god design. 

Jeg har alltid likt å investere i gode pieces og har alltid sett på klær som samleobjekter, ikke bruk og kast. Dette har nok blitt forsterket med årene i bransjen. Jeg kjøper enten gode basics i fine kvaliteter eller statement plagg. Vintage er min favoritt da jeg kan finne unike ting og ikke bidra til mer produksjon. Om jeg kjøper nye plagg kjøper jeg fra merker som har fokus på kvalitet og bærekraft.

Jeg har alltid elsket klær, design og kvalitet. Jeg er utdannet klesdesigner så klær for meg er en kunstform. Jeg har stor respekt for håndverket som ligger bak kvalitetsplagg og god design. 

Hva ser du etter når du jakter på nye plagg til garderoben? Hvem er din favoritt designer for nytt?

jeg ser alltid etter god design og kvalitetsstoffer. Om jeg kjøper noe nytt liker jeg godt Envelope1976, Nanuska og Teira1996.

Hva ser du etter når du skal kjøpe vintage?

Jeg har kjøpt mye vintage på nett de siste årene. Jeg går for designere jeg kjenner størrelsen og kvaliteten til og passer på at de er pent brukt. 

Hvem er dine favoritt designer for vintage?

Jeg liker godt vintage Prada og Miu Miu, og også gamle Balenciaga plagg 

Har du noen tips til kule vintage butikker?

The Edited selvfølgelig, Jeg pleide å handle på Relic i London, men vet ikke om denne finnes fortsatt.  Paloma Vintage i København er også fin.

 

Hva er din favoritt restaurant i Oslo?

Hmm, jeg var på Hot shop forleden dag. Likte den godt, liker også Izakaia for japansk street food, og også klassikeren Theaterkafeen. 

Hva med en favoritt bar?

Er ikke så mye på bar, drar heller på yoga.

Favoritt sted for kulturelle opplevelser?

Jeg studerte i London og der innførte vi Museum Sunday. London gir meg masse impulser med museer, god mat og masse spennende kulturer smeltet sammen.

Favoritt bok? 

akkurat nå leser jeg Atomic Habits av James Clear. 

Favoritt sang? 

Jeg har ikke en favoritt  sang, men liker denne her godt “Burning Yeah yeah yeahs “

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.