Trendfargen som gjelder nå

Rødt er og blir fargen som dominerer trendbildet akkurat nå, og vi kommer til å fortsette å se denne fargen i den kommende sesongen. Farg garderoben din med røde elementer og gå en glødende vår i møte. 

En dominerende trend

Du har sett det på catwalken og på street-style yndlingene under moteukene. Fargen rød dominerer trendbildet akkurat nå, dette er ikke lenger en farge som er forbeholdt desember og julens mange festligheter. Fargerike røde klær er blitt såkalte IT-plagg. De røde klærne er de som løfter en hel look til en ny dimensjon av trend og personlighet (elsk). 

Rødt er en farge man assosierer med mot, pasjon og kjærlighet, med andre ord, den perfekte paletten å fargelegge et nytt år med. Rødt skal sette mantraen for alt man ønsker seg her i livet. Hva er vel livet uten kjærlighet, pasjon og mot?  

Neste gang du har et møte, kast på deg en rød kåpe over den grå dressen, eller style det svarte skinnskjørtet med en uber-cute rød ullgenser for en modigere look?  Ønsker du deg en trendy men allikevel bærekraftig garderobe, fortvil ikke, vi har plukket ut våre favoritter til deg. 

La deg inspirere av vår modige og meget moteriktige røde edit… You are welcome. 

Rødt til hverdags

Det er mange måter å enkelt kunne inkludere denne røde trenden i garderoben din. Pynt opp en grå look med røde strømpebukser, eller ta inn elementer av rødt i en klassisk stil bestående av dressbukser og skinnjakke. Vi elsker en chunky rød strikkegenser og styler denne til alt fra oversized jeans til et preppy rutete skjørt for en spinn på uniform trenden. Eller hva med kombinasjonen rødt og sjokoladebrun? Dette er også en stor trendkombinadsjon som vi også kommer til å se mye mer av i tiden fremover. 

Vær ekstra vågal og kast på deg en rød kåpe og fargelegg gaten med både mot og mote. 

When in doubt, wear red

Bill Blass


Red hot Date night

Med Valentines day rett runt hjørnet er det flere som skal på date-night, og sikkert mange som absolutt ikke skal på date-night. Men om det er en fin kveld med deg selv, dine venninner eller din store kjærlighet, så hvorfor ikke gå for en litt mer rykende hot look uansett? Style den lille svarte, med søte hjerter på, eller den lille røde med alt fra en rød kåpe over eller en tidløs blazer. Alltid vintage og one-of-a-kind såklart. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.