Barbie i drømmeland – Hvordan kle deg som en ekte Pisces

Vi nærmer oss vår, og med dette også (forhåpentligvis) varmere dager. Tiden er dermed inne for å omfavne fiskesesongen, ved å tune inn på våre følsomme, empatiske, drømmende og spirituelle sider. Denne måneden vil vi gjerne kle oss i takt med vårt (selvfølgelig helt rolige og avslappede) indre, i flagrende, lette plagg som også er lekne og modige. 

Sail away with me honey...

Fiskene er kjent for sin drømmende og intuitive personlighet, og de liker gjerne å kle seg i klær som prosjekterer hvordan de føler seg inni seg, til resten av omverdenen. 

De liker å kle seg i klær som representerer deres element, nemlig vann. Så tenk flytende, løse og ledige klær, som flagrer i vinden, som lett kan slenges på og som kjennes behagelig mot kroppen. Fiskene elsker stoff i gode kvaliteter så tenk silke og organza, i forskjellige hvite og blåtoner, som kan minne om havet. De elsker også alt som skimrer og glimrer, som skinnet på, ja, en fisk. Men selv om de ofte går for lyseblått og blått, hvitt, turkis, mint, lysegrønt, alt som minner om skjønnheten til havet, kan de go wild med litt elementer av svart også. 

Barbie baby

Fisken er et feminint og intuitiv tegn, kjent for sitt følsomme hjerte. Men det betyr ikke at en fisk lar seg kødde med, og dette vises også i klesveien. Fisken er veldig self-aware og klar på sine egne grenser og verdier, selv om de ofte kan la tankene og følelsene lede dem ut på litt urolig sjø. Fisken liker å kle seg som de føler seg akkurat der og da. Og de liker å bevise noe. Vil de gå ut i bare bhen så går de ut i bare bhen. Rhianna, en kjent fisk, er kjent for å ta noen sjanser i klesveien, noe fisken ikke er fremmed for, og har et ytre hvor det virker som om de slettes ikke bryr seg om hva andre syntes om deres stil. (Men innerst inne bryr de seg veldig, veldig)

Fisken kan gjerne kjøre Barbcore, Barbie selv var faktisk, i følge fødselsdagen hennes, en fisk. Fisken liker rosa og korte skjørt, men de liker også å være casual med jeans og en enkel bluse. Du finner aldri en fisk i en skikkelig statement helt rødt outfit, men de kan blande inn striper eller grafiske mønstre i looken sin for det lille EXTRA. 

If  I’m wearing a top, I’m not wearing a bra. If I’m wearing a bra, I just wear a bra.

Rhianna 

Fisken kan plutselig finne på å kle seg i klær som er litt out -there, i takt med at de mentalt ofte er ute å flyter på frifot i universet. De kan blande mønstre man vanligvis ikke ville kombinert, eller komme med leopardboots eller zebra cowboy-støvler til en ellers down-to-earth-look. Men er det noen som kommer seg unna med slikt så er det fisken. All is peace & love. Så lenge de er kledd komfortabelt nok til at de kan svømme ut med tidevannet. De er romantiske og kunstneriske, men liker skinnjakker og å bruke paljetter på dagtid. Og hvorfor ikke? De er uskyldheten selv, så blomster er også likt av fiskene. Heklede plagg, barbie-style, metalliske bukser, flagrende skjørt. Fisken er en deilig vibe og vi er here for it. 

Namaste. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.