80-tallets comeback

Statementkjolen fra 80 tallet er tilbake, og festgarderoben skal fylles med sløyfe- og rysjedetaljer. 
Dette er den ultimate partykjolen denne sesongen. 

The Bow

Hva med litt nostalgisk partymagi? Vi elsker at kjoletrenden fra det glade 80-tallet har inntatt motebildet igjen, en trend som er perfekt for festsesongen.

Statement kjolen fra 80-tallet, med store sløyfer, har hatt ett innrykk på catwalken og i trendbildet, og vi ønsker den et stort velkommen. Dette er virkelig hva garderobene våre har savnet i år. Denne kjolen prater for seg selv og tar rommet. Du kan enkelt style sløyfekjolen med sorte polkadottstrømper, pumps og en oversized smokingjakke til, eller en vintage skinnjakke for et mer rocka uttrykk. Dansegulvet er ditt kvinne -grip det! 

Power skjørtet

Pump up the volume! Yes denne sesongen har skjørtekanten på kjolen mye å leke seg med. Nydelige rysjer og tylldetaljer har overtatt trendbildet, og vi i The Edited jubler. Litt mer rampete men samtidig ladylike, det er stilen vi går for nå. Kombiner denne med sorte lange hansker, tynne sorte strømpebukser og store perleøredobber på neste fest. 

Every day is a fashion show and the world is the runway -Coco Chanel

Shine like the star you are!

Den metalliske trenden, som glitrer litt ekstra denne sesongen, er det glamorøse stoffet lamé. Dette kan brukes sommer som vinter, og gir både Kate Moss og Carrie Bradshaw vibber i ett. Her er det virkelig mye å elske. Her er det bare å skinne om kapp med diskokulen. Styl kjolen med store øredobber og en stilren sort smokingjakke for en elegant og festklar look. 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.