Miks, ikke match – Vannmannen

Denne måneden er det vannmannens eksentriske og fargerike klessmak som regjerer. Nå er tiden inne for å leke med din egen personlige stil. Kjent som det tegnet som tør å teste en trend først, som gjerne kjører en litt avant-garde miks og match, vannmannen er den som virkelig kan pull-anything-off. 

Watermelon Sugar High

Vannmannen, det 11. tegnet i stjernekretsen, født midt mellom den litt strenge steinbukken og den drømmende fisken. Vannmannen er sin egen kvinne, frihetssøkende og alternativ. Hun elsker alt som er nytt, high-teck, sci-fi og fremtiden. Vannmennene er også opptatt av astrologi, astronomi, universet og new-age så de er noe for seg selv, og alt dette speiler seg også i klesstilen deres. Vannmannen er det tegnets som elsker å utfordre menneskehetens konvensjoner og regler, og dette gjelder også når det kommer til mote. Her snakker vi å slenge sammen forskjellige mønstre, og farger, ingenting trenger nødvendigvis å matche. Harry Styles er en kjent vannmann som virkelig har perfeksjonert dette. Vannmannen er god til å få både sine hverdags-looks og partyantrekk til å virkelig skille seg ut. Vannmannen elsker sterke farger, men liker best blå og turkise farger, grønt, og vinterens virkelige trendfarge, RØDT.  

Miks, ikke match

Hvis du har lyst til å skille deg ut i mengden så er en vannmanns garderobe veien å gå. Vannmannen er en av dyrekretsens sterkeste individualister, som egentlig hater å bli satt i bås, og hvert fall ikke liker å bli kopeirt. De er non-konfomative og vil nok være det stjernetegner som omfavner en ikke-binær klesstil best av alle. For en vannmann er alt unisex, det er ingen regler som gjelder. Både en straight sort dress og masse paljetter funker, mote er eksperimentering. Det finnes ingen regler når du skal kle deg som en vannmann, miks og match de mønstrene og fargene du vil. Stilene også egentlig, det er INGENTING som ikke er greit.  Men når dette er sagt så ser vannmannen på seg selv som den mest intellektuelle av alle stjernetegnene, og liker også å se sånn ut når de kler seg. Men man kan jo være både eksentrisk i klesveien OG smart, så du finner ofte en vannmannen med en kjole over buksedressen, og veldig gjerne blazere med kule mønstre over jeans. 

Aquariuses are social butterflies, humanitarians, geniuses. Albert Einstein was one. 

Paris Hilton 

Pasteller, neon, sterke farger, shades of blue, GIVE IT TO US! Fordi vannmannen elsker også dette. Siden de er så glad i universet og sci-fi så kler de seg gjerne der etter. En vannmann kan fort se ut som om de har falt ned fra en annen planet. Et eller annet crazy romvesen a.k.a. Paris Hilton på Burning Man, og du har vannmannen i sitt ess. Så med andre ord, ha det gøy, ta livet seriøst og ikke så seriøst. Lek med mote, BE YOU. 

Flere Edits

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.