(Fashion) Fjolls til Fjells

SHIT det er påske allerede!!! Og hva er vel viktigere i denne høytiden, bortsett fra at Jesus stod opp fra de døde, enn å se supertrendy ut på afterski? Lite. Så vi i The Edited fant det nødvendig å lage vår egen lille gudie til å pakke best mulig, vintage only of course, til påskefjellet. 

Nå står ikke verden til Påske

Plutselig var det påske igjen, og tiden er inne for ski og sol, forhåpentligvis, og ikke -30 og snøfokk. Men alt kan skje i dette gjeve land så her gjelder det å være forberedt. Det finnes ikke dårlige klær, osv. Men ok, nok av påskeklisjeer fra oss her nå, og tilbake til de viktige sakene. Hva pakker man til påskeferien på fjellet? Bortsett fra krim, solkrem, kvikk lunsj og aperol. Rent klesmessig, hva gjelder i år? 

AB FÆB i skidress

Helskidressene er tilbake i motebildet igjen, og vi ser de overtalt på de kuleste fashion IT-girls verden over. Back to the 80´s for alt det er verdt, men vi kjører heller litt mer chic retro enn retro retro, hvis du skjønner hva vi mener. Ensfargede dresser, gjerne med skinn, plisert, med vaffelsøm eller kraver i pels, er det som gjelder både i bakken og på afterski i år. 

Only men who have worn a ski suit know how complicated it is for women to go to the bathroom when she´s wearing a jump suit.

Det gjelder å ha partyblæra inntakt når man er ute i bakken eller på afterski i en heldrakt. Men dette kan øves på. Er det uaktuelt med heldress så er det veldig kult med en deilig fargerik strikk eller en poloskjorte over skibuksene også. Vi hadde gått for en stripete gul og blå polo over skibuksene med en fargerik jakke til denne påskesesongen. Det er heller ikke feil å ankomme påskefestlighetene i en smekker skinnbukse, oversized strikk og saueskinnspelsen. 

Fjellvett

Det er viktig å ikke være helt fjolls til fjells, og selv om det er viktig å se kul ut så er det også viktig å beholde kroppstemperaturen på en sunt nivå. Derfor…. ull, ull og mere ull, i noen uker til. 

Og med dette ønsker vi dere en riktig god påske på fjellet.

Xoxo, 

The Edited 

 

Skroll til toppen
Søk

Velkommen til vårt vintage univers

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til eksklusive nyheter,pre-shopping og eventer rett i din innboks.